ZAČÍNÁME! MÁME ZELENOU! CO TO ZNAMENÁ? KDY A KDE POJEDEME POPRVÉ?

07.05.2020 12:24

Vážení jezdci, máme pro Vás všechny po dlouhých dvou měsících příjemné zprávy.

Předem Vám také všem chceme poděkovat za Vaše vyjádření k anketě, zda pro Vás uspořádat volné testovací jízdy automobilů na trati v Násedlovicích. Řada z Vás se nám také vyjádřila formou sms a telefonicky. Ještě jednou děkujeme! 

A teď již k samotným přípravám letošní sezóny mezinárodních závodů automobilů do vrchu.

 

1. Volné a testovací jízdy (TESTOVACÍ VÍKENDOVÝ KEMP) na závodní trati v Násedlovicích ve dnech 29. - 31. května 2020: SE USKUTEČNÍ. Budeme jezdit po celé délce závodní trati o délce 2210m a i s časomírou. Veškeré informace, jak a v jakém režimu se na testování zaregistrovat, budou již brzy na webových stránkách: www.maverickrescue.cz.

 

2. První závod jezdců Maverick Rescue MRS-Trophy na POLYGONU automotodrom Brno v avizovaném novém termínu 5. - 6. června 2020 na POLYGONU AUTOMOTODROM BRNO - MASARYKŮV OKRUH - ČR: SE USKUTEČNÍ. Veškeré informace, jak a v jakém režimu se na závod zaregistrovat, budou již brzy na webových stránkách: www.maverickrescue.cz.

 

3. A první mistrovský podnik jezdců seriálu MZAV Maverick Rescue Euro Cup 2020 a druhý mistrovský podnik jezdců Maverick Rescue MRS-Trophy 2020 ve Víru – Bystřice nad Pernštejnem na trati Vírské serpentiny v termínu 19. - 21. 6. 2020: SE USKUTEČNÍ. Veškeré informace, jak a v jakém režimu se na závody zaregistrovat, budou již brzy na webových stránkách: www.maverickrescue.cz.

 

4. Do konce měsíce května bychom rádi stabilizovali a doupřesnili změny v kalendáři závodů a všech podniků pro letošní sezónu 2020.


Se srdečním pozdravem a na Vás všechny se moc těšíme.

 

Organizační výbor Maverick Rescue z. s. a promotér a ředitel Aleš Gänsdorfer

Aleš Gänsdorfer
Maverick.rescue
Mobil: +420 777 679 289
Mail: maverick.rescue@seznam.cz
www.maverickrescue.cz