VYJÁDŘENÍ ORGANIZAČNÍHO VÝBORU A PROMOTÉRA Maverick Rescue z.s.

11.03.2020 11:32

K situaci v souvislosti s šířením koronaviru a s ohledem na rozhodnutí bezpečnostní rady státu nyní vše vyhodnocujeme. Situace je velice komplikovaná a probíhají ze všech stran jednání. 

V pátek 13. března budeme informovat o dalších postupech a našem stanovisku týkajícím se připravovaných akcí na AMD Brno (automotodrom Brno), jež se mají uskutečnit v nejbližších termínech.
DŮLEŽITÉ INFO:
Včera a i dnes jsem se dozvěděl, že se šíří informace o pozastavení veškerých registrací jezdců!!! Prosím Vás všechny neposlouchejte rádoby iniciativní spekulanty, kteří šíří naprosté dezinformace!!! Veškerá rozhodnutí a aktuální informace jsou pouze na našich webových stránkách.
Dále vás všechny žádáme a informujeme, že tato situace nemá vliv na všechny registrace ať do všech přihlášek do sezóny MZAV Maverick Rescue Euro Cup 2020 a mistrovství České republiky MČR, MČR - HA a ČT 2020! 
To stejné se prosím zatím netýká zasílání přihlášek na testování a volné jízdy závodních aut v termínu 1.-3.4. 2020 a v neposlední řadě na úvodní závod sezóny ZAV "IV. GMS HILLCLIMB PROLOG" AUTOMOTODROM BRNO 4.4.2020, jak seriálu MZAV Maverick Rescue Euro Cup 2020, mistrovství České republiky MČR, MČR - HA a ČT 2020 a AZ CAR MSR - PAV 2020.
 

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue z. s. a promotér a ředitel Aleš Gänsdorfer