VE SPOLUPRÁCI S PARTNEREM MotorMix VÁS JEZDCE A VAŠE ZÁVODNÍ AUTA ZVEME SE PŘEDSTAVIT MOTORISTICKÉ VEŘEJNOSTI NA AUTOSALONU 4.-8. DUBNA 2013 V BRNĚ NA BVV.

20.03.2013 19:43

V úvodu dubna se uskuteční další ročník veletrhu Autosalon Brno 2013, jehož součástí bude i výstavka závodních automobilů, pořádaná ve spolupráci s  MotorMIXem a jeho  šéfem Pavlem Jelínkem. Závodní speciály a vybavení pro  závodní týmy ale budou k vidění rovněž na veletrhu Motorsport EXPO 2013, který  bude probíhat  po dva úvodní dny Autosalonu a bude s uvedenou výstavkou  sousedit. Na rozdíl od M Expo se ale zmíněná výstava koná po celou dobu Autosalonu  Brno.

Krátce před zahájením veletrhu se na brněnském Masarykově  okruhu jede  úvodní závod sezóny a to  Brněnský Drak, tedy závod do vrchu. Zúčastní se jej jistě  
jezdci závodů do vrchu z celé republiky a pro ně přícházíme se speciální nabídkou : "Vrchařům nabízíme možnost přivézt jejich speciály o dva dny  dříve, než  budou do expozice najíždět ostatní závodní vozy a to IHNED po skončení Draka. Pokud se bude jednat o vzdálenější týmy, mohou tak využít skutečnosti, že již budou v Brně a ušetří tak cestu do Brna! S Výstavištěm je  domlouvena možnost dřívějšího  příjezdu a připadně i možnost zaparkování vleků na zavodní  vozy a  podobně," podotýká Pavel Jelínek, šéf MotorMIXu a organizátor expozice.
 
Cílem výstavky bude představit zajímavé závodní vozy různých  disciplín jezdců z regionu, ale i dalších zájemců z celé republiky. Pro závodníky je to jistě  zajímavá možnost prezentace jejich   speciálů  pro mnoho desítek tisíc  a možnmá až téměř sto  tisíc příznivců motorismu. například víkendový Motosalon v Praze se velmi vydařil a návštěvníků   přišlo více než  čtyřicet tisíc.
 
Kromě zmíněných vrchařů mohou samozřejmě přijet závodníci se speciály pro závody na okruzích, rallye, či závody  off road a další a další. Nabídka se týká i  motocyklových závodníků různých kategorií a někteří  z nich  jsou již přihlášeni.
 
 
 
Datum konání - Autosalon Brno : 4. – 8. dubna 2013 , tedy čtvrtek až pondělí 
                                (středa 3. dubna je novinářský den, od 4.4. pro veřejnost )
Specializovaný veletrh Motorsport Expo 2013 - 4- a 5. dubna 2013
 
 
 
Další domluva přímo u Pavla Jelínka na mobilu 732 223456 nebo  emailem. 
 
MotorMIX :
 
MotorMIX je jednak televizní motoristický magazín s již téměř dvacetiletou tradicí, který má premiéru každé dva  týdny, ale zároveň  jen o pár let „mladší“  internetový magazín s každodenní  aktualizací. Věnuje se prakticky  všem odvětvím motoristického sportu i všeobecným motoristickým  tématům. Součástí webu je  i velmi bohatá fotogalerie od několika desítek autorů. Televizní MotorMIX je vysílán na několika kabelových - regionálních televizích a také na satelitu Astra v rámci vysílání Regionální televize.
 
Motorport Expo 2013
 
V rámci Autosalonu v Brně proběhne v jeho prvních dvou dnech – 4. a 5. dubna také III. ročník výstavy Motorport Expo. K vidění budou nejen závodní vozy, ale  
v akci se představí projekty Formule Student, čtyř vysokých škol a proběhnou i autogramiády jezdců. Součástí výstavy bude rovněž bohatý doprovodný program  
pro fanoušky motoristického sportu. Výstava navíc nabízí prostor českým firmám, vyrábějící doplňky pro motoristický sport, prezentovat se za mimořádně výhodných podmínek, na této ojedinělé akci.
Více naleznete na www.motorport-expo.cz.
 
 
Mezinárodní veletrh osobních automobilů
 
Termín konání: 4.-8.4.2013 (4.4. Press Day)
Místo konání: Brno - Výstaviště
Pořadatel: Veletrhy Brno
Statistika za rok: 2011
Počet návštěvníků: 96000
Počet firem: 205
Výstavní plocha: 31864 m2 
Viz více : www.bvv.cz
 
Navíc v závěru dubna se koná akce Auto moto show v Pardubicích a také zde podobně jako v loňském roce MotorMIX organizuje výstavku několika závodních vozů  
jezdců z tohoto regionu.
  
Výstavku závodních vozů zajišťuje:
Pavel Jelínek § MotorMIX
 
Tisková informace MotorMIX
V Brně 11. března 2013
 
 
Mobil : 732 223456
 
S pozdravem Team Maverick.rescue a MotorMix - Pavel Jelínek