STANDARDNÍ PROPOZICE PRO LETOŠNÍ SEZÓNU 2013

13.01.2013 16:40

 

Dalším dokumentem letošní sezóny jsou STANDARDNÍ PROPOZICE závodů automobilových vrchařů Maverickrescue Euro Cup 2013.

Dokument pod názvem STANDARDNÍ PROPOZICE: zde si máte možnost propozice stáhnout. Jinak dokument bude uložen na stránkách webu a to v sekci PROPOZICE na podstránce DOKUMENTY.

Žádáme všechny jezdce, aby si standardní propozice přečetli!

Dobrou a příjemnou zprávou pro Vás jezdce bude informace ohledně STARTOVNÉHO A POPLATKŮ pro letošní sezónu a jednotlivé závody. Na poradě organizačního výboru dne 5.1.2013 bylo odsouhlaseno, že STARTOVNÉ SE NEBUDE ZVYŠOVAT A ZŮSTANE STEJNÉ. TAK JAKO V SEZÓNĚ 2012. Co se týká pojištění, nemělo by se také měnit.

Propozice pro letošní rok, oproti roku loňskému, byly doplněny hlavně o změny bezpečnosti jezdců a to tak, že jezdec bude používat buď nehořlavou kombinézu: nemusí být homologovaná nebo může mít homologaci propadlou. Dále druhou variantou je mít jakoukoli kombinézu, ale pod ní nehořlavé prádlo: tím se rozumí triko s dlouhým rukávem a spodky. Pro bezpečnost chceme udělat úplné maximum!!! Startovné v seriálu MREC se již po dva roky nemění a tak zakoupení těchto bezpečnostních prvků je oproti zvýšení startovného minimálním nákladem. Investice do kombinézy je ve výši od 3000,- Kč a do spodního prádla (triko a spodky) od 1500,- Kč. V loňském roce jsme si s technickým komisařem všimli, že většina jezdců buď jedno nebo druhé již má. Celkové informace k tomuto tématu a de facto jediné důležité změně pro letošní sezónu najdete ve STANDARDNÍCH PROPOZICÍCH, bod 10.1.  

Termín spuštění přihlášek do letošní sezóny bude v pátek dne 01.02.2013 v 18:00 hodin.

 

S pozdravem Team Maverick.rescue