!POZOR! DŮLEŽITÁ INFORMACE O ZMĚNÁCH V KALENDÁŘI MAVERICK RESCUE EURO CUP 2016

09.02.2016 20:31
Vážení jezdci a příznivci motorsportu, bohužel Vám musíme oznámit změny v kalendáři  MAVERICK RESCUE EURO CUP 2016. 
 
Bod č.1
Dne 4.2.2016 jsme se dozvěděli, že závod ve dnech 8.-10.4.2016, který se měl konat na závodišti ECCE HOMO ve Šternberku (MREC a MČR), je ZRUŠEN!!! Důvodem je, že pořadatel neobdrží povolení k uspořádání tohoto podniku z důvodu velkého zatížení města Šternberk motorsportem v roce 2016.
 
Bod č.2
Z tohoto důvodu (bod č.1) dojde v kalendáři ke změně i u prvního mistrovského závodu seriálu Maverick Rescue Euro Cup 2016.
Po dohodě s provozovatelem AUTODROM Vysoké Mýto se RUŠÍ termín 25.-27.3.2016 Volný závod!
Termín závodu se posouvá na  8.-10.4.2016 a bude prvním bodovaným závodem mezinárodního mistrovství seriálu Maverick Rescue Euro Cup 2016.
 
Bod č.3
Proč  již ve Vysokém Mýtě pojedeme o mistrovské body MREC? Na základě konzultace s řadou jezdců jsme to vyhodnotili jako velice rozumné řešení. Neboť jet první závod v Náměšti nad Oslavou bez odzkoušení techniky a rozježdění samotných jezdců po zimní přestávce je docela i nebezpečné.
Je mi naprosto jasné, že se všem jezdcům tímto rozhodnutím nezavděčíme, ale berte to jako rozumné a možná i také zajímavé řešení nastalé situace. Autodrom Vysoké Mýto je hlavně dosti bezpečná trať a ti z Vás, kteří budou mít technické problémy, budou mít dost času na opravy před závodem v Náměšti nad Oslavou.
 
Bod č.4.
Proč ne třeba Násedlovice?
Právě v těchto měsících budou probíhat v okolních obcích stavební práce a není kudy vést objízdnou trasu. Závodiště v Násedlovicích je připravováno jako rezervní pro případ zrušení některého závodiště v letním období. V dnešní době se může stát cokoli.
 
Bod č.5.
Nově vydaný kalendář mezinárodních závodů automobilů do vrchu ze seriálu Maverick Rescue Euro Cup 2016 naleznete na stránkách WWW.MAVERICKRESCUE.CZ a to na podstránce TRATĚ.
Zde také ke stažení: www.maverickrescue.cz/trate/
 
ŽÁDÁME VŠECHNY JEZDCE, ABY STÁLE SLEDOVALI WEBOVÉ STRÁNKY SERIÁLU MAVERICK RESCUE EURO CUP OHLEDNĚ DALŠÍCH DŮLEŽITÝCH INFORMACÍ!
 
S pozdravem organizační výbor Maverick.rescue
Aleš Gänsdorfer
Maverick.rescue
Mobil: +420 777 679 289
Mail: maverick.rescue@seznam.cz
www.maverickrescue.cz