Poděkování všem jezdcům, partnerům, organizátorům, spolupracovníkům a fanouškům za přízeň v letošní sezóně Maverick Rescue Euro Cup 2019

21.10.2019 19:21
Poděkování Vám všem za přízeň v letošní sezóně mezinárodního seriálu závodů automobilů do vrchu Maverick Rescue Euro Cup 2019 a mezinárodního seriálu automobilů v Autoslalomu Maverick Rescue Euro Cup 2019
Maverick Rescue z.s. jménem mým chci poděkovat všem jezdcům, partnerům, organizátorům, spolupracovníkům a fanouškům za podporu a přízeň v právě skončené motoristické sezoně MZAV Maverick Rescue Euro Cup a MZA v Autoslalomu Maverick Rescue Euro Cup 2019.
Velmi si vážíme účasti všech jezdců a nezištné spolupráce a podpory všech sponzorů, partnerů, organizátorů a spolupracovníků věříme, že tato výborná spolupráce bude pokračovat i v dalším období. Jsme rádi, že se můžeme setkávat s lidmi, kteří podporují vrchařský motorsport, jenž má již dlouhou a úspěšnou tradici. Velkou skupinu mezi partnery, sponzory a organizátory tvoří vedle regionálních firem také celorepublikové společností, což nás velmi těší.
Velké poděkování patří také všem fanouškům za bohatou návštěvnost, podporu svojí účastí během celé sezony 2019. Těší nás, že jste si našli cestu na závody ve větším počtu než v předchozích sezónách.  Jezdci si velmi váží podpory všech příznivců a fanoušků nejen při domácích podnicích, ale i na vzdálenějších závodištích.  
Letošní Maverick Rescue Euro Cup sezona 2019 byla pro některé jezdce již dvanáctou sezónou v seriálu MZAV Maverick Rescue Euro Cup. Věříme, že výsledky a souboje většiny jezdců během sezóny Vám udělali většinou radost a budeme se pravidelně setkávat v ještě větším počtu na krásných a zajímavých tratích po celou příští vrchařskou sezónu Maverick Rescue Euro Cup 2020.
 
Za promotéra a ředitele
Maverick Rescue Euro Cup
Aleš Gänsdorfer a spol...