Pietní vzpomínka a odhalení pamětního místa jezdce Jiřího Lose. V pátek 20. 8. 2021 od 17:00 hodin na Albrechtickém kopci, Albrechtice u Lanškrouna.

16.08.2021 22:49

V pátek 20. srpna 2021 v předvečer II. GMS Albrechtického kopce – Memoriálu Jiřího Lose, závodu automobilů do vrchu MZAV Maverick Hill Climb se uskuteční pietní akt a odhalení pamětního místa pro uctění památky jezdce Jiřího Lose.

Bude se jednat o vzpomínkovou akci, kterou si připomeneme roční výročí od tragické havárie, při níž stále usměvavý kamarád, přítel a reprezentant České republiky závodník Jiří Los, odešel natrvalo do závodnického nebe.

Vzpomínková akce se bude konat na místě nehody, kde bude odhaleno pamětní místo jezdce Jiřího Lose. Začátek je naplánován na 17.00 hodinu a jsou  zváni jezdci, mechanici, doprovody, kamarádi, přátelé ale i motorističtí diváci.

Organizační informace:

Dne 20. 8. 2021 od 16:00 hodin do 18:00 hodin, bude trať úplně uzavřena pro jakýkoliv provoz. Žádáme všechny účastníky, aby v tento čas se nesnažili dostat na trať. V čase od 16:00 hodin se na startu, budou shromaždovat všichni hosté a účastníci pietního aktu, vzpomínkové akce, a to se svými civilními vozy (pokud možno využívejte maximální obsazenost aut tak, aby nejel řidič sám...). V 16:45 se vydá celá kolona na pietní místo. Prosíme všechny účastníky, aby dodržovali pokyny pořadatelů, organizátorů a policie ČR. Dále Vás žádáme o solidaritu a vstřícnost, ke všem zúčastněným.

Informuje o této pietní akci organizační výbor Maverick Rescue, ředitel a promotér závodu MZAV Maverick Hill Climb Czech Aleš Gänsdorfer.