ORGANIZAČNÍ INFORMACE ČÍSLO 2. K 20.4.2020 PRO VŠECHNY JEZDCE ZÁVODŮ AUTOMOBILŮ DO VRCHU A MOTORISTICKÝCH AKCÍ (pořádané Maverick Rescue z.s.) 2020

20.04.2020 15:37

Přinášíme Vám pár informací o motoristických akcích v sezóně 2020 s souvislosti s „koronavirem“.

Z naší strany stále probíhá řada jednání, abychom byli připraveni jen, jak to bude možné, odstartovat sezónu 2020. Jednání nejsou (jednoduchá) a nejsou jen o tom, zda pojedeme a dostaneme povolení, ale zejména o přípravách zabezpečení různých omezení při samotných závodech. To se bude týkat hlavně hygienických opatření, zda je budeme vůbec organizačně schopni zabezpečit. Předpokládáme také, že vše bude záviset na Vaší vůli podrobit se řadě vydaných rozhodnutí a jejich dodržování!

O Úpravách v kalendáři a změnách v termínech se stále jedná. 

INFORMACE KE ZMĚNÁM V KALENDÁŘI!!! K 20. 4.2020

1. Co se týče testování a volného ježdění na Automotodromu v Brně, je situace následující: Automotodrom Brno je do konce měsíce dubna 2020 UZAVŘEN! Jednáme s vedením AMD Brno o řadě termínů v průběhu celého měsíců května 2020. V plánu jsou dva termíny cca po třech až čtyřech dnech.

2. První závod, který se měl uskutečnit na začátku měsíce dubna 2020 na AMD Brno pod názvem "IV.GMS HILLCLIMB PROLOG" Maverick Rescue Euro Cup, MČR, MČR-HA, ČT a AZ CAR MSR PAV a musel být zrušen, má již svůj náhradní termín, a to 17.10.2020.

3. Na druhý závod, který se měl uskutečnit na začátku měsíce května 2020, na závodišti v Náměšti nad Oslavou pod názvem MANN-FILTER Zámecký vrch a musel být také zrušen, se zatím hledá náhradní termín. Od pořadatele Náměšť nad Oslavou máme zprávu, že mají eminentní zájem v letošní sezóně závod uspořádat. V úvahu připadají termíny v měsíci červen, červenec a září, vše se odvíjí od uvolňování situace tak, aby mohla závodu přihlížet divácká veřejnost.

4. Dobrá zpráva je, že zatím termín prvního závodu MRS Trophy na AMD Brno POLYGON 23.5.2020 zůstává zatím v platnosti. Po jednání s AMD Brno je evidentní zájem touto naší akcí (závodem) zahájit letošní motoristickou sezónu na automotodromu v Brně. Vše bude záviset na postupném uvolňování stavu a všech hygienických předpisech a nařízení, abychom akci zdárně zvládli.  

5. Závod ve Víru – Bystřice nad Pernštejnem 19.-21.6.2020 je již předjednán, čeká se jen na to zda jej nebudeme muset posunout na jiný termín a v tomto termínu odjet přeložený závod v Náměšti nad Oslavou pod názvem MANN-FILTER Zámecký vrch 2020?

6. Velká otázka je a bude, kdy a jak se otevřou hranice a budou k nám moci přijet jezdci ze zahraničí. V tuto chvíli nejsme schopni na tuto otázku odpovědět.

Situaci stále sledujeme…

7. Ostatní termíny a závodiště ve vypsaném kalendáři zůstávají beze změn!!! Situaci sledujeme!!!

Žádost na všechny jezdce!

Pokračujeme s dokumentací spojenou s registracemi a ve všech administrativních přípravách. Prosíme tedy všechny jezdce, a to všech seriálů, aby nadále prováděli registrace do sezóny 2020.

- MZAV Maverick Rescue Euro Cup 2020 do seriálu a sezóny JIŽ BĚŽÍ

ZDE:www.maverickrescue.cz/registrace/registrace-jezdcu-mzav-maverick-rescue-euro-cup-do-sezony-serialu-2020/

- Mistrovství české republiky MČR, MČR - HA a Česká trofej 2020 do sezóny JIŽ BĚŽÍ

ZDE:www.maverickrescue.cz/registrace/registrace-jezdcu-mistrovstvi-ceske-republiky-do-sezony-2020-mcr-mcr-ha-ct/

- MZAV Maverick Rescue Slalom Trophy 2020 do seriálu a sezóny JIŽ BĚŽÍ

 ZDE:www.maverickrescue.cz/registrace/registrace-jezdcu-mzav-maverick-rescue-slalom-trophy-do-sezony-serialu-2020/


Děkuji a jsem s pozdravem

Organizační výbor Maverick Rescue z. s. a promotér a ředitel Aleš Gänsdorfer

Aleš Gänsdorfer
Maverick.rescue
Mobil: +420 777 679 289
Mail: maverick.rescue@seznam.cz
www.maverickrescue.cz