OFICIÁLNÍ INFORMACE POŘADATELSKÉHO VÝBORU K PRVNÍMU ZÁVODU LETOŠNÍ SEZÓNY V NÁSEDLOVICÍCH 20.-21.4.2013

31.03.2013 18:50

Počasí na draka a neděle bez Draka ;-)

 

Přátelé, kamarádi,

při pohledu z okna se jeví jako pravdivé rčení, že mayský kalendář opravdu skončil a proto máme pořád prosinec, nicméně čas se o hodinu posunul (snad prý proto, abychom mohli o hodinu déle sáňkovat) a tak nezbývá než uvěřit, že jsou Velikonoce.

Vnímavější čtenáři tohoto webu jistě zaznamenali zrušení veškerých aktivit na brněnském okruhu v tomto týdnu, neboť půl metru navátého sněhu na trati by bylo asi moc i pro WRC a z dílen Davida Komárka. Z toho plynou některé další skutečnosti a to primárně ta, že závodit se bude v letošním roce poprvé až v Násedlovicích.

Ale dost ironie, zde je pár informací, které přijdou vhod všem, kteří netrpělivě očekávají vývoj situace po všech komplikacích s počasím.

Dnes dopoledne se sešla pracovní skupina složená z členů organizačních výborů MREC a LMBC a dohodla se na některých podrobnostech v souvislosti s Násedlovicemi. Zde se jak známo jede společný závod obou seriálů a zároveň je zde možnost pro jezdce MMČR vyzkoušet svoje závodní stroje před jejich aktuálně prvním závodem, který se jede o týden později v Rechbergu. Pozor!!! Kdo není registrován do letošní sezóny MREC, tak se musí nejdříve zaregistrovat zde a poté do daného závodu na této adrese. Jezdci v rámci seriálu LMBC se musí registrovat zde. Zvláštní ustanovení pro MREC najdete tady a pro LMBC zde.

Jezdce z řad MMČR bychom rádi upozornili, že se musí do závodu taktéž přihlásit s tím, že je pouze na jejich rozhodnutí v rámci kterého seriálu se závodu zúčastní.

Další potřebné informace budou následovat, proto sem nezapomeňte občas nakouknout!

 

autor: Aleš Kárný

 

Všem Vám přejeme krásné zasněžené Velikonoce...

S pozdravem Team Maverick.rescue, GMS a KV Motorsport Team o.s.