NOVINKY NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH MAVERICKRESCUE EURO CUP

10.02.2013 12:34

 

Jak jste si již mohli všimnout, od loňského roku se nám změnil systém registrací a přihlašování. Jsme velice rádi a chceme touto cestou poděkovat za perfektně odvedenou práci časoměřičské skupině Adaco Košice, vedenou panem Lubošem Šabíkem, který od letošního roku založil a zrealizoval celý přihláškový program!

CO VŠECHNO MŮŽETE V SEKCI REGISTRACE NAJÍT?:

Jakmile jezdec v sekci ZAREGISTROVAT vyplní přihlášku a odešle ji, obratem je vložen do systému. Poté se mu automaticky, popř. po kliknutí na složku JIŽ ZAREGISTROVANÍ, zobrazí seznam jezdců pro sezónu 2013. 

V něm najdete veškeré údaje o jezdcích: pořadové číslo, startovní číslo, jméno jezdce, stát, team, automobil a datum a čas registrace. To je základní tabulka. Pokud ale máte zájem si tento seznam nechat seřadit podleSTARTOVNÍCH ČÍSEL, klikněte ve vrchní části na ikonu STARTOVNÍ ČÍSLO a tabulka se Vám automaticky seřadí. Dále máte možnost si nechat tabulku seřadit stejným způsobem podle STÁTŮ, TŘÍDY a DATA A ČASU REGISTRACE.

Ve spodní části tabulky naleznete veškeré informace o sledovanosti stránky a webových stránkách časoměřičské skupiny Adaco Košice: www.timing.sk.

 

S pozdravem team Maverick.rescue a team TIMING.SK