JEDEME, POŘÁDÁME, WIR GEHEN, WIR ORGANISIEREN, WE GO, WE ORGANIZE Informace k testování a volným jízdám ve dnech 14.-16.10.2020 a následně k závěrečnému závodu automobilů do vrchu dne 17.10.2020 na AUTOMOTODROMU V BRNĚ! Veškeré informace jsou v závislosti

30.09.2020 19:52

Vážení jezdci, po dnešních několika jednáních, Vám všem přinášíme následující důležité informace!

Máme pro Vás pozitivní a dobré zprávy, ale bohužel také, pro některé z Vás, špatné zprávy.
Nyní vše v bodech:
Bod 1. - Testování a volné jízdy automobilů budou rozšířeny ještě o jeden den navíc. Vše započne nájezdem jezdců v úterý 13.10.2020 od 18 hodin. Samotné testování proběhne již od středy 14.10. do pátku 16.10.2020.
Bod 2. - Závod automobilů do vrchu 17.10.2020 se USKUTEČNÍ!!! Pojedou se zde následující podniky MZAV Maverick Rescue Euro Cup, MZAV MRS - Trophy a MČR, MČR - HA, ČT 2020. Mistrovství AZ CAR Slovenské republiky je ZRUŠEN!
Bod 3. - Vše bude za přísných organizačních nařízení a hygienických pravidel. Kdo je nedodrží, a nebo nebude dodržovat, bude bohužel okamžitě vykázán! Bez náhrady!!!
Bod 4. - Po celou dobu testování a závodu budou po areálu AMD vytvořeny sektory. V těchto sektorech se budou pohybovat pouze jezdci a mechanici, vše dle označeného sektoru. To znamená, že chození ze sektoru do sektoru je ZAKÁZÁNO!!!
V každém sektoru se může pohybovat maximálně 130 osob.
Bod 5. - Každý jezdec (závodní auto) muže mít pouze dvě osoby k sobě. To znamená jezdec, mechanik, doprovod!!!
Bod 6. - Při vstupu do areálu AMD: každý jezdec - tým nahlásí počet osob (jméno a příjmení mechanika a doprovodu). Bude Vám změřena teplota a podepíšete formulář COVID - 19
(tento bod se bude upravovat dle aktuální situace COVID - 19 v České republice)!!!
Bod 7. - Návštěvníci a diváci jsou na obou akcích ZAKÁZÁNI!!!
Bod 8. - Těší nás samozřejmě tak velký zájem přihlášených jezdců do posledního závodu letošní sezóny 2020. K dnešnímu dni jich máme okolo 230, ale nejsme schopni takový počet jezdců odjezdit v jeden den, a ještě k tomu s takovým opatřením. Proto budou upřednostněni všichni jezdci, kteří v letošní sezóně již startovali a bodovali do seriálů či sezóny 2020. 
Děkujeme za pochopení. 
Dále sledujte webové stránky: www.maverickrescue.cz a také facebook stránky Maverick rescue euro cup, kam budeme dávat veškeré důležité informace.
 
S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue a promotér a ředitel Aleš Gänsdorfer