Důležitá žádost na všechny jezdce!!! - upozornění (ODHLÁŠKY) a informace pro jezdce IV.GMS ALBRECHTICKÝ KOPEC - ALBRECHTICE U LANŠKROUNA 18. - 20. 8. 2023

11.08.2023 19:26

Za několik dnů, již startujeme další podnik závodů automobilů do vrchu v Albrechticích u Lanškrouna, podnik je vypsán pro oba mistrovské závody MMZAV Maverick Hill Climb Czech 2023 & MČR/MČR-HA/ ČT 2023.

Obě startovní listiny jsou letos opět naprosto plně naplněny v Maverick Hill Climb Czech je přihlášeno 101 jezdců a v MČR/MČR-HA/ ČT je přihlášeno 71 jezdců, celkem 172 jezdců.

A proto žádáme vás všechny, kteří vědí, že se nemohou podniku v Albrechticích u Lanškrouna zúčastnit, aby provedli co nejdříve ODHLÁŠKU!!! A nenechali vše na poslední chvíli. Pořadatelé a organizátoři si potřebují během tohoto týdne připravit PZS a další související přípravné práce, ke zdárnému průběhu pátečního příjezdu jezdců do PZS.

Děkujeme za spolupráci Maverick rescue

Odhlášku naleznete:

- Maverick Hill Climb Czech  - (NA KONCI SEZNAMU) ZDE:

online.timing.sk/prihlasky/Prihlasky.dll/PrihlaseniPretek?Sort=Registracia&Jazyk=SK&Pretek=452

- MČR/MČR-HA/ ČT - (ZASLAT ODHLÁŠKU POŘADATELI) ZDE: Maverick.rescue@seznam.cz  

Všem jezdcům děkujeme za příkladný přístup k ostatním jezdcům, pořadateli a organizátorům.

Veškeré informace k podniku naleznete ZDE: www.maverickrescue.cz/trate/7-podnik-iv-gms-albrechticky-kopec-memorial-jiriho-lose-albrechtice-u-lanskrouna-mmzav-maverick-hill-climb-czech-a-mcr-mcr-ha-ct-18-20-8-2023/

S pozdravem promotér a ředitel Aleš Gänsdorfer, organizační výbor Maverick Rescue z. s.