BEZPEČNOSTNÍ VÝBAVA A NEJEN TA S NOVÝM PARTNEREM S 5% AŽ 20% SLEVOU PRO JEZDCE SERIÁLU MAVERICK RESCUE EURO CUP

08.01.2015 18:22

Do letošní sezóny mezinárodních závodů automobilů do vrchu ze seriálu Maverick Rescue Euro Cup vstupuje MREC s novým strategickým partnerem šampionátu. Spolupráce s firmou X CAR automotive.cz, IP RACING SHOP.COM, pana jednatele Milana Valáška je zaměřena hlavně na Bezpečnostní výbavu jezdců a nejenom tu. Pro všechny registrované jezdce seriálu MREC, i jezdce z loňské sezóny, je připravena sleva na veškeré zboží firmy IP RACING SHOP.COM v rozmezí od 5% až do výše 20%. 

Tato akce pro jezdce MREC bude probíhat po celou sezónu roku 2015. 

(POZOR - akce je pouze pro registrované jezdce seriálu MREC a jezdce z loňské sezóny)

 
Jak získat slevu 5% až 20%:
​​Každý z jezdců seriálu MREC má možnost získat slevu na zakoupené zboží na základě předchozí komunikace s promotérem seriálu MREC, a to formou e-mailu nebo telefonicky (Aleš Gänsdorfer, Maverick.rescue, Mobil: +420 777 679 289, Mail: maverick.rescue@seznam.cz).
Stačí napsat: Jméno, Příjmení, tel. kontakt a e-mail. Text: mám zájem o nákup sportovních věcí a vybavení, a to formou OSOBNÍ NÁVŠTĚVY / ESHOPu. Poté my odešleme na firmu Váš zájem a můžete si nakupovat a objednávat na Vaše jméno. Po začátku sezóny (cca duben), kdy obdržíte licence jezdce, budete po předložení roční licence 2015 již automaticky obslouženi se slevou po celý rok 2015.
Osobní návštěva je lepší, vše si můžete vyzkoušet na míru.
BUDEME SE VÁM MAXIMÁLNĚ VĚNOVAT A UDĚLÁME VŠE PRO TO, ABY JSTE BYLI SPOKOJENI !!
 
Sortiment:
 V našem sortimentu najdete vybavení pro jezdce jak profesionální, tak amatérské (např. kombinézy, helmy, rukavice, boty, a mnoho dalšího). Vše s homologací FIA
Prodáváme mimo jiné produkty značek: BELL  ALPINESTARS  SPARCO  OMP  SABELT  COBRA  SCHROTH

Dále se specializujeme na technické vybavení závodních vozů a zázemí týmům (palivové nádrže, palivová čerpadla, regulátory tlaku, fitinky, adaptéry, brzdové desky, kotouče, válečky, nádobky, hadice, olejové chladiče, olejová čerpadla, unibaly, silentbloky, elektro, svíčky, budíky, vypínače, autobaterie , vzduchové filtry , vložky do Airboxů, spojky, stopky, měřiče tlaku v pneumatikách, a mnohé další).

Prodáváme produkty značek: 
MOTEC  ATL  ALCON  PAGID  SAMCO  SETRAB  TILTON  KWCOMPETITION 

 AP RACING  POWERFLEX  a mnohé další.

 
Kde nás najdete:
X CAR automotive s r.o. Faměrovo náměstí 28, 618 00 BRNO - ČERNOVICE, Tel./fax: 548 211 004, Mobil: 602 555 383

www.ipracingshop.com/c-racing

e-mail: obchod@ipracingshop.com,

Pondělí - Pátek 9:00-18:00 hod

Sobota 9:00-13:00 hod

Neděle ZAVŘENO

www.ipracingshop.com/#contact-wrapper

S pozdravem promotér 

Aleš Gänsdorfer

Team Maverick.rescue