AKTUÁLNÍ KALENDÁŘ SERIÁLU MAVERICKRESCUE EURO CUP 2013

28.01.2013 18:30

V minulých letech jste byli v našem seriálu zvyklí na tři podniky. Pro letošní rok jsme se rozhodli seriál závodů automobilových vrchařů Maverickrescue Euro Cup rozšířit o další tři podniky. To znamená, že vypisujeme šest podniků (víkendů), a to celkem dvanáct samostatných závodů.

Termíny podniků jsou seskládány tak, aby jste měli během měsíce července a části srpna možnost si naplánovat dovolenou. Některá místa, kde budeme letos závodit, budou pro většinu z Vás velkým překvapením a doufáme, že jimi Vás všechny mile potěšíme. A hlavně máme pro Vás nejen jezdce, ale i celou motoristickou veřejnost, jedno velké překvapení, které jsme plánovali více jak čtyři roky!

 

Představení oficiálního kalendáře závodů automobilových vrchařů pro celou střední Evropu ze seriálu Maverickrescue Euro Cup 2013.

 

1.Seriál podniků a závodů započne v měsíci dubnu v Násedlovicích u Kyjova pod názvem III. Memoriál Stanislava Firtla ve dnech 20.-21.4.2013. Team Maverick Rescue bude pořadatelem závodu a společně se na tomto závodišti pojede i druhý závod seriálu LMBC.

2. Zhruba za měsíc od prvního závodu v Násedlovicích se celý seriál Maverickrescue Euro Cup 2013 přesune ve dnech 18.-19.5.2013 do samé metropole jižní Moravy a centra města Brna. Druhý závod se pojede na úplně nové trati ve městě Brně-Pisárky-Kohoutovice, pod názvem I. Memoriál Ámose Krejčího.

3. Dále v měsíci červnu proběhne třetí podnik seriálu a to na velice známé trati ve Šternberku ve dnech 29.-30.6.2013 pod názvem I. Šternberský vrch.

4. Pak nás všechny čeká zasloužená dovolená, abychom nabrali nové a čerstvé síly do druhé poloviny seriálu MREC. A čtvrtým podnikem bude závod na překrásné trati u Šumperku, kde jsme měli v loňském roce premiéru. Konání tohoto závodu je plánováno ve dnech 17.-18.8.2013 v Bratrušově u Šumperku, pod názvem II. Bratrušovské serpentiny.

5. Předposledním podnikem seriálu MREC bude opět závod na jižní Moravě ve dnech 14.-15.9.2013 v obci Diváky u Hustopeč. Team Maverick Rescue bude opět pořadatelem závodu a současně se na tomto závodišti pojede závod seriálu LMBC.

6. Závěr celého seriálu, tak jako každoročně, uzavře podnik na Slavkovském bojišti kousek od města Brna. Závod se pojede ve dnech 28.-29.9.2013 v Újezdě u Brna pod názvem IX. Mohyla Míru.

Postupně budeme podávat informace k jednotlivým závodištím.

Doufáme, že jsme Vás výběrem tratí a  termínů potěšili a můžeme dne 1.2.2013 od 18:00 hodin odstartovat „Registrace jezdců do seriálu Maverickrescue Euro Cup 2013“.

Další informace, jak se registrovat, přineseme 31.1.2013, den před spuštěním oficiálních registrací.

 

S pozdravem Team Maverick.rescue