AKTUÁLNÍ A DŮLEŽITÁ INFORMACE PRO VŠECHNY JEZDCE! ANKETA - HLASOVÁNÍ TESTOVACÍ KEMP JEZDCŮ ZAV MREC/MRS-Trophy - MČR + OSTATNÍ DISCIPLÍNY MOTORISMU.

30.04.2020 19:02

Vážení jezdci...

pomalu se nám začínají uvolňovat ruce v organizaci sportovních motoristických akcí.

Nic méně, ještě bude trvat, než se vše vrátí do normálních kolejí. Přesto však intenzivně pracujeme s řadou variant a alternativ, kdy a kde budeme moci zahájit plnohodnotnou sezónu 2020. A proto také budeme potřebovat Vaši součinnost a pomoc.

Především také myslíme na Váš bezpečný rozjezd do sezóny ZAV 2020, než pojedeme první ostrý závod.

A je zde příležitost si vše, jak u Vás jezdců, tak u nás pořadatelů vyzkoušet, zda jsme připraveni odstartovat sezónu 2020.

Touto cestou, bychom Vás všechny požádali o hlasování v anketě, zda máte či nemáte zájem o dvoudenní volné testovací jízdy přímo na přírodním závodišti a trati v Násedlovicích. Termín je 30. - 31. 5. 2020, kdy nám bude povolen testovací kemp za předpokladu dodržení některých hygienických opatření a počtu účastníků celkem cca 200 osob za den. Prosíme, aby hlasování prováděli jen jezdci či manažeři týmů! Děkuji

Je třeba zjistit i předběžné počty všech jezdců a osob na dané dny, abychom mohli dodržet všechna nařízení i opatření. A hlavně, zda máte o testování zájem...

Co se týče ostrého startu letošní kopcové sezóny, vše se připravuje na start ve dnech 19. - 21. 6. 2020 na trati "Vírské serpentiny" ve Víru směrem Bystřice nad Pernštejnem, vše dle původního oficiálního kalendáře na rok 2020.

Zde kompletní rekapitulace a hlasovací anketa: TESTOVACÍ KEMP NÁSEDLOVICE

Kde: trať v Násedlovicích

Termín: příjezd od 29. 5. 2020

Volné testovací jízdy ve dnech: 30. - 31. 5. 2020

Technické, bezpečnostní a organizační zabezpečení: ZAJIŠTĚNO

Časomíra START - CÍL: ZAJIŠTĚNO

ANKETA - HLASOVÁNÍ - (viz hlavní stránka webu):WWW.MAVERICKRESCUE.CZ

ANO: ?

NE: ?

Organizační výbor Maverick Rescue z. s. a promotér a ředitel Aleš Gänsdorfer

Aleš Gänsdorfer
Maverick.rescue
Mobil: +420 777 679 289
Mail: maverick.rescue@seznam.cz
www.maverickrescue.cz